Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Benjamin Tatar igrač mjeseca, Eldar Šakala nagrađeni navijač
Igrač mjeseca by Optika Salihbegović

Benjamin Tatar igrač mjeseca, Eldar Šakala nagrađeni navijač

12.09.2020 u 12:00h

U saradnji sa višegodišnjim partnerom, Optikom Salihbegović, Fudbalski klub Sarajevo je organizovao tradicionalni izbor igrača mjeseca.

Glasati su putem ankete mogli samo aktivni članovi, koji su za najboljeg u mjesecu augustu izabrali Benjamina Tatara.

Tatar je u proteklih mjesec dana upisao odlične partije u dresu našeg tima, a sa dobrim nastupima nastavio je i u mjsecu septembru postigavši dva gola u pobjedi protiv Borca.

BENJAMIN TATAR: "Zahvaljujem se navijačima što su me izabrali za igrača mjeseca i nadam se da ću nastaviti igrati još bolje."

I ovaj put je uz igrača nagrađen i jedan navijač. Priznanje je metodom slučajnog odabira otišlo u ruke aktivnom članu Eldaru Šalaki, koji je glasao za Benjamina Tatara.

ELDAR ŠALAKA: "Želim da čestitam Benji što je izabran za igrača mjeseca, kao i svim igračima na uspjesima u prethodnim godinama. Kao i da se zahvalim FK Sarajevo na ovom lijepom gestu, te da pozdravim sve navijače FK Sarajevo, pogotovo raju sa zapadne tribine."

Benjamin i Eldar su zajedno posjetili jednu od filijala Optike Salihbegović, gdje su preuzeli svoju vrijednu nagradu, sunčane naočale iz bogate ponude koju svojim kupcima pruža višegodišnji partner FK Sarajevo.

Posjetite web stranicu Optike Salihbegović https://optika-salihbegovic.com/ i uvjerite se u njihov kvalitet i izvrsnu ponudu.

Podsjećamo, Optika Salihbegović svim članovima kluba nudi popust od 10% uz pokaz članske kartice FK Sarajevo.