Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
FK Sarajevo i Turkish Airlines dijelili somune na Baščaršiji
Klub u zajednici

FK Sarajevo i Turkish Airlines dijelili somune na Baščaršiji

23.05.2018 u 21:14h

Fudbalski klub Sarajevo i generalni sponzor našeg kluba, kompanija Turkish Airlines, danas su organizovali aktivnost povodom nastupalog mjeseca ramazana. 

Naime, na Baščaršiji, ispred prelijepog Sebilja prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo zajedno sa juniorima i uposlenicima kluba i predstavnicima kompanije Turskih Airlines građanima i turistima dijelili su somune. Toplim i ukusnim somunima naročito su se obradovala djeca, a svi prisutni su iskoristili priliku kako bi se slikali sa našim fudbalerima i napravili uspomene pored Bordo-bijelog grba.

145A0556

Direktor našeg generalnog sponzora u Sarajevo g. Ahmet Salih Kansu izjavio je da sretan zbog organizacije ove jako lijepe aktivnosti sa Bordo klubom.

“Zajedno sa Fudbalskim klubom Sarajevo, čiji smo generalni sponzor, proveli smo vrijeme prije iftara na Baščaršiji. Dijeli smo somune građanima i kao što smo vidjeli, njima se to mnogo svidjelo. Uzimaju tople somune dok idu svojim kućama.”, kazao je Kansu.

Ovom aktivnošću Fudbalski klub Sarajevo i generalni sponzor kluba žele svim postačima u našem gradu i Bosni i Hercegovini poželjeti ugodan post. RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN!