Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Fudbalski klub Sarajevo i humanitarno Udruženje “Pomozi” potpisali memorandum o saradnji i razumijevanju
Klub u zajednici

Fudbalski klub Sarajevo i humanitarno Udruženje “Pomozi” potpisali memorandum o saradnji i razumijevanju

18.07.2016 u 09:51h

Društvena odgovornost jedna je od temeljnih vrijednosti Fudbalskog kluba Sarajevo, a potvrda toga jeste i potpisivanje zvaničnog memoranduma o saradnji i razumijevanju sa Udruženjem “Pomozi”.

Formaliziranje saradnje između Fudbalskog kluba Sarajevo i pomenutog Udruženja nastaje kao rezultat prethodne saradnje i iskazane želje da se zajedničkim projetkima pruži i asistencija, pomoć, humanitarni i društveno korisni rad za najugroženije kategorije stanovništva.

P1130589

Fudbaleri Sarajeva će tako na svojim šorcevima u narednoj sezoni BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine 2016/17 nositi logotip Udruženja „Pomozi“, kako bi na taj način podržao i dodatno promovisao sve aktivnosti koje ovo udruženje svakodnevno realizuje u svrhu pružanja pomoći onima kojima je to najviše potrebno.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva svoje navijače , simpatizere i ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima podrže aktivnosti Udruženja „Pomozi“, a klikom na link www.pomozi.ba možete doći do svih potrebnih informacija vezanih za aktivnosti udruženja. Pratite i facebook stranicu www.facebook.com/pomozi.ba/


FB_sezonske_mockup2