Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Nacrtaj ili napiši, kako izgleda Bordo div u tvojoj priči!
Klub u zajednici

Nacrtaj ili napiši, kako izgleda Bordo div u tvojoj priči!

08.03.2015 u 10:57h

Fudbalski klub Sarajevo poziva sve učenike osnovnih škola grada Sarajeva da uzmu učešće u interaktivnom projektu našeg kluba pod nazivom "Nacrtaj ili napiši, kako izgleda Bordo div u tvojoj priči!" i osvoje nagrade za čitav svoj razred!

Kako bi osvojili vrijedne nagrade, potrebno je da učenici budu maštoviti i da nacrtate njihovu, unikatnu verziju Bordo diva, maskote Fudbalskog kluba Sarajevo. Također, osim crtanja, i literarni radovi, koji opisuju kako izgleda Bordo div, mogu učestvovati u projektu Fudbalskog kluba Sarajevo.

Ograničenja u crtanju i pisanju nema, veličina papira, tehnika, kao i različite boje-sve je pušteno na volju učenika, kako bi mogli biti što kreativniji, jer su upravo kreativnost i mašta glavni aduti za osvajanje nagrade.

Kako ti zamišljaš Bordo diva, maskotu FK Sarajevo? Nacrtaj ili opiši!

Učenici svoje radove mogu poslati putem e-maila na [email protected] ili donijeti direktno u klupski Fan Shop, koji se nalazi u ul. Maršala Tita 38/b sa navedenim sljedećim informacijama:

-         Ime i prezime učenika,

-         Razred i odjeljenje,

-         Naziv škole koju pohađa.

Radovi se mogu dostavljati puna dva mjeseca, tačnije, u periodu od 1. marta do 1. maja 2015. Godine. Najbolji rad, nagradit ćemo zvaničnim dresom Fudbalskog kluba Sarajevo, sa potpisima naših prvotimaca, a čitav razred autora najboljeg nagradit ćemo besplatnim ulazom na utakmicu između Fudbalskog kluba Sarajevo i Fudbalskog kluba Željezničar, koja će biti odigrana u maju tekuće godine na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".

Sretne dobitnike objavit ćemo početkom mjeseca maja, po isteku roka za dostavljanje radova.


BORDO DIV-890x280