Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Poziv za učešće u volonterskoj akciji "BORDO ARMIJA ZA BiH"
Klub u zajednici

Poziv za učešće u volonterskoj akciji "BORDO ARMIJA ZA BiH"

20.05.2014 u 11:41h

Fudbalski Klub Sarajevo u saradnji sa Udruženjem Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo - UNFKS, navijačkom skupinom Horde Zla i Udruženjem Bordo Prijatelji 1946. - UBP1946, organizuje volontersku akciju čišćenja gradova Bosne i Hercegovine koji su pogođeni katastrofalnim poplavama.

Ovim putem pozivamo sve uposlenike, igrače, trenere, članove, navijače i simpatizere FK Sarajevo da nam se priključe i prijave za ovu akciju. Obrazac za prijavu možete downloadovati na linku ovdje i dostaviti putem e-maila [email protected], na tel/fax 033/664-262 ili lično u prostorijama Bordo caffea, klupskog bifea u ul. M.Tita 38b.

FK Sarajevo se obavezuje da svakom volonteru obezbjedi besplatnu ulaznicu za finale Kupa BiH za tribinu "Sjever - Vedran Puljić", 2 sendviča i 1L vode.

Klub će nastojati da u saradnji sa svojim sponzorima i prijateljima Kluba obezbjedi i dodatnu opremu, a ovim putem preporučujemo da svaki volonter, ukoliko je u mogućnosti, sa sobom ponese sljedeće:
• Lopatu;
• Gumene rukavice;
• Gumene čizme;
• Kompletnu odjeću za presvlaku (za povratak).

Prijave za volontersku akciju "BORDO ARMIJA ZA BiH" će se zaprimati svakim radnim danom od 8:00-18:00 sati, od utorka 20.05.2014. do petka, 23.05.2014. godine, a sve informacije bit će naknadno objavljene putem zvanične web stranice www.fksarajevo.ba i putem zvanične Facebook stranice FK Sarajevo.

 

***

Volonterska akcija "BORDO ARMIJA ZA BiH" bit će realizovana u nedjelju, 25.05.2014. godine, a polazak je planiran sa parkinga mosta "Suade Dilberović i Olge Sučić" (Vrbanja most) u nedjelju u 8:30 sati (okupljanje između 7:30-8:20). Destinacija je Opština Maglaj, a povratak je planiran u 18:30 iz Opštine Maglaj.

***

 

Uvijek VJERNA BORDO ARMIJA!