Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
ADIDAS I  FK SARAJEVO NAJAVLJUJU DUGOROČNO PARTNERSTVO
Marketing

ADIDAS I FK SARAJEVO NAJAVLJUJU DUGOROČNO PARTNERSTVO

13.03.2024 u 13:10h

FK Sarajevo i adidas sa zadovoljstvom najavljuju dugoročnu saradnju koja će trajati do 2027. godine. Ovaj ugovor očvrstit će adidas kao službenog tehničkog sponzora našeg kluba.

Saradnja između FK Sarajevo i adidasa označava zajedničku posvećenost stilu i što je najvažnije, visokim performansama.

Sretni smo i ponosni što je globalni brend prepoznao kvalitetu, viziju i ideju FK Sarajevo. Ovo partnerstvo ne samo da naglašava položaj našeg kluba u fudbalskom svijetu, već također i adidasove kapacitete podržavanja razvoja na svim nivoima sporta. Riječ je o sveobuhvatnoj saradnji u kojoj će adidas osigurati vrhunsku odjeću i opremu za naše igrače, navijače, trenersko i pomoćno osoblje. Sa poznatom stručnošću u sportskim inovacijama partnera, sigurni smo da će Bordo nacija biti opskrbljena sa najboljom opremom za nastupe na terenu i van terena.

Naša predanost kvaliteti, profesionalnoj usluzi i atraktivnim cijenama učinila nas je prvim izborom za hiljade fudbalskih entuzijasta u 15 različitih zemalja i tržišta – izjavili su iz R-GOL.com.

R-GOL.com je najveći fudbalski retailer u Centralnoj Evropi, s opsežnom ponudom opreme renomiranih proizvođača. Ovo partnerstvo označava zajedničku predanost inovacijama.

Zajedno s adidasom, uzbuđeni smo što krećemo na ovo putovanje i radujemo se postizanju novih visina na terenu i izvan njega. Pratite nas za više novosti dok zajedno krećemo u ovo uzbudljivo poglavlje!