Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
AMKO KOMERC NASTAVLJA SARADNJU SA FK SARAJEVO
Marketing

AMKO KOMERC NASTAVLJA SARADNJU SA FK SARAJEVO

19.03.2024 u 12:30h

AMKO KOMERC, jedan od vodećih lanaca maloprodaje u BiH, podržat će rad Fudbalskog kluba Sarajevo i u narednom periodu.Partnerstvo FK Sarajevo i Amko Komerca traje od 2016. godine, a sada je zvanično produženo na još jednu godinu.

Amko komerc  uključen je u niz društvenih projekata putem kojih podupiremo lokalnu zajednicu u kojoj i poslujemo.  Vjerujemo da je to što se fokusiramo na održiv razvoj i osluškujemo potrebe društva čiji smo dio dokaz našeg uspjeha. Nastojimo našim mladim i talentovanim sportistima obezbijediti uslove i ambijent u kojima će moći da razvijaju svoje talente, znanja i sposobnosti. Amko komerc dugoročan je partner FK Sarajevo. Želimo da naša saradnja nastavi i u narednim godinama, jer oni zaslužuju svaku našu potporu. Podrška koju godinama pružamo FK Sarajevo izraz je naše zajedničke vizije – stvaranja društva u kojem svi imaju priliku da ostvare svoj puni potencijal.  Zajedništvo, timski rad, predanost, usmjerenost ka uspjehu, to su vrijednosti koje ne poznaju granice i koje našem društvu trebaju - istakli su iz grupacije.

Zadovoljstvo nam je da je AMKO KOMERC sve ove godine dio Bordo porodice. Više informacija o našem partneru saznajte klikom na LINK.