Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
ASA CENTRAL OSIGURANJE NOVI PARTNER FK SARAJEVO
Marketing

ASA CENTRAL OSIGURANJE NOVI PARTNER FK SARAJEVO

24.05.2023 u 12:40h

U sjedištu FK Sarajevo potpisan je ugovor kojim ASA CENTRAL osiguranje postaje oficijelni partner Bordo kluba.

Ugovor su potpisali direktorica FK Sarajevo, Ajla Alimanović, te izvršni direktor i član uprave ASA CENTRAL osiguranja, Adnan Hodžić.

ASA CENTRAL osiguranje uvijek ponosno ističe da je domaće osiguravajuće društvo i da svoj  kvalitet i poslovni uspjeh temelji isključuvo zahvaljujući bh. tržištu, na kojem je vodeće društvo u oblasti osiguranja. Poslovni model ASA CENTRAL osiguranja kreira dodatnu vrijednost i potvrđuje ulogu pouzdanog partnera u osiguranju za svoje klijente, pravna i fizička lica ali i za zajednicu u kojoj djeluje.

"Zahvaljujem g. Hodžiću i cijelom timu ASA CENTRAL osigurnja na povjerenju. Tržišni uspjeh vodećeg osiguravajućeg društva čine ASA CENTRAL osiguranje našim prirodnim partnerom, a saradnja koju realizujemo sa ovom renomiranom osiguravajućom kućom podrazumjeva zadovoljavanje svih naših potreba za uslugama osiguranja koje mi kao jedan od najvećih fudbalskih klubova imamo. Bordo porodica sada je proširena za još jednog veoma važnog člana i iskreno me raduje što smo kroz ovaj ugovor dogovorili zajedničke aktivnosti upravo u tom smjeru, s vizijom i ciljem zajedničkog razvoja sportskih vrijednosti u interesu klupskog fudbala ali i sporta općenito ", izjavila je direktorica FK Sarajevo Ajla Alimanović.

"Zahvaljujem se  predstavnicima FK Sarajevo na čelu sa direktoricom Alimanović na realizaciji ove saradnje. ASA CENTRAL već dugi niz godina kroz različite modele podrške ulaže u sport naše države, a saradnja i podrška nekoliko timova Premirer lige BiH, dobija svoj epilog pratnerstvom sa FK Sarajevo, jednim od najboljih i najtrofejnijih sportskih kolektiva, ne samo kod nas nego i u regionu. Držimo da vrijednosti koje dijelimo u ASA CENTRAL osiguranju kao što su timska igra, strast, izvrsnost, zalaganje te međusobna podrška poklapaju s vrijednostima FK Sarajevo i vjerujemo u mnogo dobrih utakmica, za FK Sarajevo sportskih, a za ASA CENTRAL osiguranje tržišnih“, izjavio je član uprave i izvršni direktor ASA CENTRAL osiguranja, Adnan Hodžić.

Sa više od 500 zaposlenih, 121 poslovnicom u 5 prodajnih regija i preko 60 modernih stanica tehničkog pregleda ASA Central osiguranje je najveće osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini koje posluje u svim većim centrima naše zemlje, s ciljem najbolje zaštite svojih osiguranika, kreirajući dodatne vrijednosti za klijente i zajednicu u kojoj djeluje.