Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
ČEKAMO 7.000 ČLANA - BUDI UZ KLUB I UČLANI SE!
Marketing

ČEKAMO 7.000 ČLANA - BUDI UZ KLUB I UČLANI SE!

04.04.2022 u 19:15h

U 2022. godini FK Sarajevo je srušio rekord po pitanju članstva u novijoj historiji Bosne i Hercegovine. Dok čekamo da broj članova dođe do brojke od 7.000, za sve aktivne članove pripremamo posebna iznenađenja i pogodnosti u nadolazećem periodu.
 
Biti član kluba je dokaz privrženosti klubu, a svima nama je motivacija da radimo više i ulažemo dodatno napore kako bi klub išao naprijed.
 
Fudbaleri, treneri kao i svi navijači čine jedinstvo koje je spremno dočekati novu eru našeg kluba i bh. fudbala uopšte.
 
Nova članska karta unaprijedit će i komunikaciju i informisanost navijača o svakodnevnom radu svih segmenata kluba, od aktuelnih dešavanja, promocija i pogodnosti koje mogu da iskoriste kada ih klub bude organizovao i oglasio.
 
Iza nas je izuzetno teška sezona u kojoj smo bili lišeni u velikoj mjeri onog najvažnijeg – navijača i podrške sa tribina. 
 
Zbog svega, ali i ogromne lojalnosti koju su navijači pokazali u godinama koje smo okončavali trijumfalno, FK Sarajevo je osim velikih popusta i benefita prilikom kupovine sezonskih ulaznica, odlučio da za narednu sezonu svojim pristalicama pripremi sjajne pogodnosti.
 
Kao član Kluba ostvarujete brojne pogodnosti i uštede:
 
- popust na artikle iz ponude Bordo Fan Shopa - možete uštediti bar 5 puta iznos članarine!
 
- popust pri kupovini sezonskih ulaznica - isplati se vjerovati!
 
- popust pri kupovini pojedinačnih ulaznica - možeš uštediti iznos članarine odmah!
 
- nagradne igre - uskoro krećemo sa redovnim nagradnim igrama i kvizovima samo za aktivne članove!
 
- posebna iznenađenja - svi članovi će biti obaviješteni na vrijeme!