Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
FK SARAJEVO I BH TELECOM ZAJEDNO NAREDNE DVIJE GODINE
Marketing

FK SARAJEVO I BH TELECOM ZAJEDNO NAREDNE DVIJE GODINE

28.03.2022 u 15:20h

Kompanija BH Telecom, vodeći telekom operater u Bosni i Hercegovini, partner je FK Sarajevo u naredne dvije godine. Riječ je o izuzetno značajnoj saradnji koja će olakšati rad kluba s Koševa i pomoći ostvarenju zacrtanih ciljeva.

“Zahvaljujemo BH Telecomu na podršci. Njihov doprinos sportu i sportskim organizacijama je ogroman i sretni smo zbog ovog partnerstva kojim se obavezujemo napredovati”, ističu iz FK Sarajevo.

Odgovornim upravljanjem, stavljanjem korisnika na prvo mjesto, implementiranjem novih tehnologija kao i donošenjem dobrih poslovnih odluka BH Telecom je usidren kao najbolji pružalac telekomunikacionih usluga u Bosni i Hercegovini.

Među korisnicima usluga ova kompanija prepoznatljiva je po jedinstvenosti, tradiciji, širokom asortimanu usluga i dinamici razvoja poslovanja, dok je Fudbalski klub Sarajevo,s druge strane, klub s bogatom tradiciojom i velikim ciljevima u sportu i promociji najviših vrijednosti, kao i promociji kompanija koje svojom podrškom omogućavaju njegov razvoj.