Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
FK Sarajevo i Franck nastavljaju saradnju
Marketing

FK Sarajevo i Franck nastavljaju saradnju

07.02.2021 u 12:00h

Kompanija Franck i aktuelni šampion Bosne i Hercegovine nastavljaju zajednički rad. Potpisom novog sponzorskog ugovora uspješna saradnja nastavlja se i u 2021. godini. 

Jedan od najuspješnijih regionalnih proizvođača kafe i čaja u proteklom periodu bio je neizostavan partner kluba. Realizovan je veliki broj zajedničkih aktivnosti, a kompanija Franck bila je dio akcije podjele poklon paketa najstarijim članovima kluba sredinom prošle godine. 

Prije više od deset godina Franck je pokrenuo proizvodni pogon u Grudama čime je počeo niz velikih ulaganja, zapošljavanja i investicija u proizvodne procese i jačanje privrede u Bosni i Hercegovini. Franck danas u punom kapacitetu zadovoljava potrebe svih potrošača u Bosni i Hercegovini, a odlučnost i istrajnost u rastu i razvoju potvrda su jasne vizije budućnosti i razvoja ukupnog bosanskohercegovačkog tržišta.

Svoju dugu historiju i bogatu tradiciju Franck je počeo ispisivati prije čak 125 godina, a danas je tržišni lider u kafi i čaju s uspješnim proizvodima poput Jubilarne kafe, Classic, Bonus, Superiore, Stretto i 125 YEARS EDITION espressa, Franck Cappuccina i Franck čajeva s bogatim asortimanom od preko 30 vrsta različitih okusa vrhunske kvalitete.

Više o kompaniji saznajte klikom na link.