Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
FK SARAJEVO POTPISAO UGOVOR O SARADNJI SA TELEMACH BH
Marketing

FK SARAJEVO POTPISAO UGOVOR O SARADNJI SA TELEMACH BH

12.02.2023 u 11:30h

FK Sarajevo potpisao je ugovor sa Telemach BH o saradnji, čime je ozvaničen nastavak uspješne saradnje koja traje više od 10 godina. Podrška sarajevskim premijerligašima dio je ukupne strategije podrške razvoju bosanskohercegovačkog sporta, koju Telemach BH vidi kao jedan od prioriteta svog djelovanja od samog osnivanja. Posebnu radost zbog ove saradnje osjetit će korisnici usluga Telemach BH, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu. 

„FK Sarajevo, kao i sve druge klubove sa kojima sarađujemo, doživljavamo kao istinske partnere čije aktivnosti podržavamo već godinama. Promocija i razvoj lokalnog sporta, te njegovo što bolje pozicioniranje vidimo i kao priliku za bolje pozicioniranje Bosne i Hercegovine, što nam je od posebnog značaja“, istakao je Admir Drinić, CEO TelemachBH, te naglasio da je podrška zdravom takmičarskom duhu, ali i generalno, veoma bitna za naše društvo.

Korisnici usluga Telemach BH će vrlo brzo moći uživati u efektima ove saradnje, prvenstveno kroz besplatne ulaznice za utakmice FK Sarajevo koje će moći besplatno dobiti putem durštvenim mreža Telemach BH.