Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Garmond Graphic i u ovoj godini uz FK Sarajevo
Marketing

Garmond Graphic i u ovoj godini uz FK Sarajevo

18.04.2019 u 12:00h

Saradnja Fudbalskog kluba Sarajevo i grafičke kuće Garmond Graphic bit će nastavljena i u ovoj godini. Potpisom novog ugovora ozvaničen je nastavak saradnje.

"Već dugi niz godina nastojimo zadovoljiti sve zahtjevnije potrebe kluba za raznim grafičkim proizvodima. Stoga je nastavak dobre poslovne saradnje sa FK Sarajevo i u narednom periodu, svojevrsna nagrada za dobro obavljen posao. I dalje ustrajati u kvaliteti, rokovima, tržišno prihvatljivim cijenama i ostalim zahtjevima iz kluba nam mora biti linija vodilja za dalju, još uspješniju saradnju" istakli su iz Garmonda.

Kompanija Garmond se bavi izradom printanih vizuala po narudžbi, koristeći najkvalitetnije materijale na tržištu.

„Partnerstvo grafičke kuće Garmond i FK Sarajevo traje već duži niz godina, te smo izuzetno sretni povodom nastavka saradnje. Moderno opremljena štamparija sa stručnim uposlenicima je u stanju tehnički odgovoriti na sve zahtjeve FK Sarajevo. U dosadašnjoj saradnji realizovali smo veliki broj zajedničkih projekata, te smo sigurni da će buduća saradnja biti također iznimno uspješna“ riječi su Anele Poture, rukovodioca odjela marketinga FK Sarajevo.

Višegodišnjeg partnera Bordo kolektiva možete pronaći u ul. Željeznička 112 na Ilidži ili putem kontakt telefona 033/788-700. Više informacija o kompaniji možete pronaći klikom na LINK.