Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
KOMPANIJA TELEMACH PARTNER FK SARAJEVO U 2022.
Marketing

KOMPANIJA TELEMACH PARTNER FK SARAJEVO U 2022.

24.03.2022 u 09:50h

Kompanija Telemach i u 2022. godini bit će partner Fudbalskog kluba Sarajevo. Time je nastavljena saradnja i ostvarivanje zajedničkih ciljeva između partnera i prijatelja kluba. Na ovom putu zajedno smo jači, implementacija ideja bit će lakša, a naši ciljevi će rasti.    

Kompanija Telemach  trenutno važi za vodećeg domaćeg provajdera digitalne i analogne kablovske televizije, usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveći alternativni pružatelj usluge fiksne telefonije na području Bosne i Hercegovine.

Napredni servisi Telemacha uvijek su bazirani na najsavremenijim tehnologijama koje u kombinaciji s inovativnim ponudama, prilagođenim potrebama pretplatnika, čine veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.

Podrška Telemacha, kao is svih drugih prijatelja Fudbalskog kluba Sarajevo, za nas je veoma važna i nastavak ove saradnje primjer je dobre prakse iz kojeg sve kopanije u BiH mogu vidjeti priliku za ostvarivanje marketinških i poslovnih interesa kroz našu platformu.