Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
LUTRIJA BIH: NOVO PARTNERSTVO ZA POTICANJE RASTA FK SARAJEVO
Marketing

LUTRIJA BIH: NOVO PARTNERSTVO ZA POTICANJE RASTA FK SARAJEVO

06.03.2024 u 12:45h

Lutrija Bosne i Hecegovine, kao društveno odgovorna kompanija, potpisala je jednogodišnji ugovor s Fudbalskim klubom Sarajevo. Kroz dosadašnje partnerstvo, Lutrija BiH dala je doprinos razvoju našeg kluba ali i sporta u Bosni i Hercegovini općenito.
 
U središtu ovog partnerstva leži zajednička vizija za podizanje sportskog iskustva. Putem strateške saradnje i uzajamne podrške, nastojimo da iskoristimo snagu sporta za stvaranje svakodnevnih promjena.
 
"Izuzetno smo ponosni što možemo potvrditi da je Lutrija Bosne i Hercegovine sklopila partnerski ugovor s Fudbalskim klubom Sarajevo. Ovo partnerstvo ne samo da pokazuje našu predanost razvoju sportske zajednice u BiH, već i našu posvećenost promovisanju društveno odgovornih vrijednosti kroz podršku sportu. Naša vizija je jasna - želimo iskoristiti moć sporta kako bismo inspirisali pozitivne promjene u svakodnevnom životu", izjavili su iz Lutrije BiH.
 
Lutrija BiH u narednom periodu pripremit će razne pogodnosti za navijače bordo tima, te osigurati im priliku da učestvuju u brojnim nagradnim igrama. Sve aktivnosti pripremit će zajedno uz podršku FK Sarajevo.