Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
MERIDIANBET NOVI SPONZOR FK SARAJEVO
Marketing

MERIDIANBET NOVI SPONZOR FK SARAJEVO

08.09.2023 u 15:00h

FK Sarajevo sa zadovoljstvom objavljuje početak dvogodišnje saradnje s vodećom kompanijom u industriji igara na sreću - Meridian.

Riječ je o grupaciji koja je globalni partner više od 20 renomiranih fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta, a sada su i dio Bordo porodice. Meridian će u narednom periodu podržati naše sportske napore i dati svoj doprinos razvoju lokalne zajednice.

Kroz ovu saradnju, našim navijačima širom svijeta pružit će se prilika za uživanje u ekskluzivnim sportskim iskustvima i posebnim promocijama.

Početak višegodišnje saradnje sa FK Sarajevo najavila je Biljana Regulić, generalni direktor kompanije Meridian.

"U FK Sarajevo prepoznali smo borbenost, entuzijazam, trud, želju i volju za što boljim rezultatima, kako na terenu, tako i van njega. Vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama, sa istim ciljem i ambicijama, uraditi mnogo. Uz navijače kakve ima klub tako bogate historije, uz pune tribine na Koševu, snažno idemo po jesenju titulu", kazala je Regulić.

Želimo da kroz naše aktivnosti zajedno promovišemo sportsku strast te da kreiramo zanimljivi sadržaj za sve simpatizere našeg Kluba. Zahvaljujemo se kompaniji Meridian koja je prepoznala svoj poslovno-marketinški interes i koja je od danas član naše BORDO porodice.