Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Nagradna igra: Natoči za vjernost Klubu!
Marketing

Nagradna igra: Natoči za vjernost Klubu!

02.11.2015 u 22:38h

Fudbalski klub Sarajevo u saradnji sa sponzorom Kluba, HIFA grupacijom organizuje nagradnu igru za sve vjerne članove Bordo Kluba. Nagrada, pod nazivom “Natoči za vjernost Klubu” traje od 1. novembra tekuće godine, do 1. novembra 2016. godine, a sprovodi se na području Kantona Sarajevo.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju članovi Fudbalskog kluba Sarajevo, a princip je jednostavan. Kako biste imali mogućnost dobivanja nagrade iz bogatog fonda, čija je ukupna nagradna vrijednost 12.000 KM, odnosno 1.000 KM po mjesečnoj osnovi, potrebno je samo da uz pokaz članske kartice, točite gorivo i/ili plin (iznos nije limitiran), na bilo kojoj pumpi HIFA grupacije u sarajevskom Kantonu. Izvlačenje dobitnika obavljat će se nasumično putem namjenskog softverskog rješenja iz postojeće baze članova svih onih, koji su u toku mjeseca točili gorivo i/ili plin, a svakog mjeseca se dodjeljuje 39 vrijednih nagrada, koje su sljedeće:

  • 4 polusezonske ulaznice za tribinu “Zapad”,
  • 5 polusezonskih ulaznica za tribinu “Istok”,
  • 6 majica iz ponude BORDO FAN SHOP-a,
  • 6 šalova iz ponude BORDO FAN SHOP-a,
  • 8 polusezonskih ulaznica za tribinu “Sjever - Vedran Puljić”,
  • 10 vaučera za gorio/plin u iznosu od 20 KM.

Preuzimanje nagrada se vrši na jednoj od benzinskih pumpi HIFA grupacije, a imena sretnih dobitnika ćemo objaviti na klupskoj web stranici – www.fksarajevo.ba. Vrijedi istaći i to, da su dobitnici dužni da se prijave organizatoru u roku od petnaest dana, a svoje nagrade mogu preuzeti u roku od dvadeset dana, po objavi rezultata. Dobitnici se prijavljuju na e-mail adresu: [email protected],  a organizator će kontaktirati dobitnike nakon završenog izvlačenja. Kompletna pravila nagradne igre pročitajte klikom na LINK.

Fudbalski klub Sarajevo poziva svoje članove da uzmu učešće u nagradnoj igri, koju Klub organizuje sa sponzorom - HIFA grupacijom, te da na taj način doprinesu daljnjem jačanju FK Sarajevo, obzirom da svojim učešćem, osim što imaju mogućnost da osvoje vrijedne nagrade, direktno pomognu radu Bordo Kluba. Naime, od svakog natočenog litra, Fudbalskom klubu Sarajevo pripada iznos od 0,02 KM.

Također, FK Sarajevo poziva sve navijače i simpatizere, koji još uvijek nisu članovi Kluba da to postanu, te da počnu, zahvaljujući svojoj članskoj kartici, koristiti veliki niz pogodnosti, koje Klub omogućava članovima putem “Loyalty Bordo Card” projekta.

Sve informacije o članstvu saznajte klikom na LINK.

PLAKAT HIFA111111