Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Nastavak saradnje između kompanije Telemach i FK Sarajevo
Marketing

Nastavak saradnje između kompanije Telemach i FK Sarajevo

07.05.2018 u 16:26h

Fudbalski klub Sarajevo i kompanija Telemach potpisali su novi ugovor o saradnji. Telemach, trenutno lider na domaćem tržištu na polju pružanja usluga digitalne i analogne kablovske televizije, te širokopojasnog interneta u Bosni i Hecegovine, nastavit će sa podrškom Bordo kluba.

“Zadovoljstvo nam je što kompanija Telemach u okviru svog poslovanja može podržati i domaće klubove. Radujemo se nastavku saradnje s FK Sarajevo, kao i izgradnji pozitivnih poslovnih odnosa, te čvrsto vjerujemo da ćemo realizovati dobre rezultate, kako u smislu zajedničkih projekata u budućnosti, tako i u smislu kreiranja specijalnih pogodnosti za sve oni koji “bodre bordo boju”, izjavio je Kenan Đonko, CMO kompanije Telemach.

"Drago nam je zbog nastavka saradnje sa kompanijom Telemach, koja je i u 2018. godini prepoznala svoj interes u oglašavanju kroz FK Sarajevo. Smatram da je ova saradnja dobra za razvoj fudbala, jer pokazuje opredjeljenje jedne jako uspješne kompanije za saradnju sa sportskim klubovima. U narednom periodu pripremit ćemo i nekoliko zajedničkih aktivnosti, kako bi i navijači našeg kluba osjetili benefite kroz saradnju sa Telemachom.", izjavila je Anela Potura, direktorica marketinga FK Sarajevo.

Načela rada kompanije Telemach uvijek su bazirana na najsavremenijim tehnologijama koje u kombinaciji s inovativnim ponudama, prilagođenim potrebama pretplatnika, čine veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.

Kompanija čini dio regionalne United Grupe koja posluje u šest zemalja bivše Jugoslavije, a u njenom sastavu nalaze se još i vodeći telekomunikacioni operateri: SBB u Srbiji, Telemach u Sloveniji i Crnoj Gori, operater satelitske televizije Total TV, NetTV Plus, vodeći provajder telekomunikacionih servisa putem javnog interneta.

Dio United grupe je i United Media, koju čine najgledaniji sportski, filmski, dječiji i drugi Pay TV kanali u regionu - Sport klub, Cinemania, Ultra, Mini ultra, Lov i ribolov, N1 i Grand, kao i CAS Media, najveća agencija za prodaju oglasnog prostora na kablovskim i satelitskim kanalima u regionu. United Grupa je u većinskom vlasništvu američkog investicijskog fonda KKR-a ( Kohlberg Kravis Roberts & Co.) uz Europsku banku za obnovu i razvoj kao suinvestitora.

Više informacija o radu našeg novog sponzora, kao i o različitim ponudama, koju nudi Telemach svojim korisnicima možete pročitati na:www.telemach.ba