Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
NOVO SPONZORSTVO: PEUGEOT I AC BLOK UDRUŽIO SNAGE SA FK SARAJEVO
Marketing

NOVO SPONZORSTVO: PEUGEOT I AC BLOK UDRUŽIO SNAGE SA FK SARAJEVO

28.03.2024 u 15:30h

Sa zadovoljstvom možemo da objavimo partnerstvo između FK Sarajevo i kompanije AC Blok, te prestižnim brendom Peugeot. Ova saradnja označava značajnu prekretnicu za obje organizacije dok krećemo na put zajedničkog rasta i uspjeha.

Od 2002. godine do danas kompanija AC Blok posluje isključivo kao zastupnik i distributer brenda PEUGEOT, te je postala prepoznatljivo ime na tržištu Bosne i Hercegovine, ali i u regiji kao pouzdan Peugeot partner u pogledu prodaje i servisiranja vozila. Svakodnevno ulažu napore da svojim klijentima pruže što kvalitetniju uslugu.

FK Sarajevo, kao jedan od vodećih bh. fudbalskih klubova s bogatom tradicijom i nizom uspjeha, predstavlja sinonim za predanost i izvrsnost u sportu. Za kompaniju AC Blok, istinsko je zadovoljstvo i čast što smo postali dio ove Bordo priče kroz našu saradnju i partnerstvo. Kompanija AC Blok svojim radom teži ka izvrsnosti, kvaliteti, inovacijama i pružanju vrhunske usluge, a iste vrijednosti  prepoznajemo  i u ovom klubu. Ova poslovna saradnja proizašla je iz dubokog poštovanja prema klubu, svim uloženim naporima i radom u prethodnom periodu te zajedničkim ciljevima koje dijelimo. Ponosni smo što je Peugeot postao dio Bordo porodice i radujemo se što možemo podržati FK Sarajevo u ostvarivanju njihovih daljih ciljeva u budućnosti  naredne dvije godine, istakao je Jasmin Salkić, CEO AC Blok.

Za FK Sarajevo ova saradnja simbolizira zajedničku viziju, inovacije i napredak. Ova sinergija predstavlja strateško usklađivanje vrijednosti i ambicija, naglašavajući važnost timskog rada, predanosti i velike želje za uspjehom.

Udruživanjem snaga sa AC Blok otvaramo vrata novim mogućnostima, proširujemo naša iskustva i dodatno učvršćujemo svoju pozicijiu u svijetu fudbala.  Zajedno „vozimo“ ka svjetlijoj budućnosti!