Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Prodaja ulaznica za sarajevski derbi od četvrtka
Marketing

Prodaja ulaznica za sarajevski derbi od četvrtka

11.04.2018 u 11:42h

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju dočekuju Željezničar. Utakmica 5. kola Lige za prvaka BH Telecom Premijer lige BiH igrat će se u nedjelju, 15. aprila sa početkom u 16.30 sati.

Prodaja ulaznica za predstojeći sarajevski derbi počinje od četvrtka (12.4.2018.). Članovi Fudbalskog kluba Sarajevo svoje ulaznice će kupovati u Odjelu za članstvo i ulaznice, ul. Maršala Tita 38/b, po povoljnijim cijenama, a ulaznice po redovnim cijenama se mogu kupiti u oba Bordo Fan Shop-a (Bezistan/ prostorije kluba). Od petka otvorena će bit i prodajna mjesta ispred Gradske tržnice, te na platou KSC Skenderija.

Navijači FK Željezničar svoje ulaznice kupuju u Fan Shop-u njihovog kluba na stadionu "Grbavica" od četvrtka sa početkom 10 sati, te sve do nedjelje, do 13 sati.

Cijene ulaznica za predstojeći sarajevski derbi su sljedeće: "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM za članove/ 10 KM redovna cijena, "Istok" - 8 KM za članove/ 10 KM redovna cijena, "Zapad" - 10 KM za članove/ 12 KM redovna cijena,  "Jug" - 10 KM.  Ulaznica za djecu košta 2 KM.

Bitno je istaći da su ulaznice dostupne i online, putem našeg partnera www.kupikartu.ba klikom na LINK, a Fudbalski klub Sarajevo poziva sve navijače da blagovremeno kupe svoju ulaznicu.

FB_vizual_05LzP-derbi_1