Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
PRODUŽETAK SARADNJE - FK SARAJEVO I MAHER D.O.O.
Marketing

PRODUŽETAK SARADNJE - FK SARAJEVO I MAHER D.O.O.

27.10.2022 u 14:30h

FK Sarajevo produžio je saradnju sa Maher d.o.o.. I dalje, našem kolektivu dostupne su sve usluge koje u ponudi ima renomirana kompanija Maher, lider na tržištu projektovanja, inžinjeringa, mjerenja i atestiranja, kao i izvođenja završnih radova u građevinarstvu.

Firma MAHER d.o.o. Sarajevo je osnovana 1996. godine u BiH, a zajedno sa svojim partnerima, ima mogućnost za pružanje usluga iz oblasti zaštite na radu, protivpožarne zaštite, zaštite okoliša, usluge ispitivanja, bazdarenja i servisiranja posuda pod pritiskom, sigurnosnih ventila i manometara, kao i sva ispitivanja elektrotehničkih instalacija i uređaja, shodno Zakonu o elektroenergetskoj inspekciji. Za sve gore navedeno u mogućnosti su svojim klijentima ponuditi brzu i kvalitetnu uslugu, kao i adekvatna rješenja za otklanjanje eventualnih problema ugovorom o održavanju opreme.

Riječ je o timu sačinjenom od stručnog i kvalifikovanog osoblja koje ima dugogodišnje radno iskustvo i tehničko znanje. Višegodišnje iskustvo stečeno u radu kako sa globalnim tako i sa lokalnim kompanijama, kao i poznavanje potreba i želja ljudi pretočili su u idejna rješenja koja su sada svima dostupna.

Više informacija možete saznati klikom na link.