Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
PROIZVODI IZ BORDO FAN SHOPA U PRODAJI NA MEĐUNARODNOM AERODROMU SARAJEVO
Marketing

PROIZVODI IZ BORDO FAN SHOPA U PRODAJI NA MEĐUNARODNOM AERODROMU SARAJEVO

19.01.2022 u 18:15h

Proizvode iz Bordo Fan Shopa putnici koji na odlasku iz našeg grada žele ponijeti „komadić“ Sarajeva sa sobom odnedavno mogu kupiti i u Duty Free Shopu Međunarodnog aerodroma Sarajevo. Na ovaj način je napravljen iskorak kako bi bordo proizvodi lakše „otputovali“ navijačima širom svijeta, ali i onima koji žele ponijeti originalan i autentičan poklon za svoje najmilije.

Fudbalski klub Sarajevo kontinuirano radi na unaprjeđenju kako sportskog segmenta tako i svog poslovanja i saradnje sa sponzorima i svim partnerima. Ovo je samo jedan od iskoraka u nizu koje ćemo napraviti u narednom periodu kako bismo ojačali veze sa navijačima van Bosne i Hercegovine i izgradili prepoznatljivost našeg branda i na međunarodnoj sceni“, ističu iz Kluba.  

U skorijem periodu planirano je nekoliko poslovnih poteza koji će dodatno našim sponzorima i partnerima omogućiti više prilike za približavanje ciljnoj publici kako bismo ostvarili saradnju na obostrano zadovoljstvo, što bi pravo partnerstvo trebalo biti. „Učiniti naše bordo artikle dostupnim širom svijeta i unaprijediti naše poslovanje kroz sve kanale idući u korak sa tehnologijom je ono što će obilježiti Novu Eru Fubalskog kluba Sarajevo“, ističe se iz Kluba.