Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
SNAGA ZAJEDNIŠTVA - FK SARAJEVO I POMOZI.BA
Marketing

SNAGA ZAJEDNIŠTVA - FK SARAJEVO I POMOZI.BA

25.02.2023 u 13:30h

Fudbalski klub Sarajevo sa ponosom objavljuje potpisivanje Memoranduma o saradnji sa Humanitarnom organizacijom Pomozi.ba, koja već više od 10 godina, na razne načine, pomaže ljudima u Bosni i Hercegovini, ali i u cijelom svijetu.

Bordo tim i Pomozi.ba već su sarađivali na nekoliko izuzetno bitnih projekata, a sada će ta saradnja biti proširena na još više zajedničkih aktivnosti, a sve sa ciljem kako bismo pomogli građanima BiH, kojima je ta pomoć potrebna.

Također, želja nam je pomoći i narodu Turske i Sirije, a svi smo svjedoci količine humanosti našeg naroda, koji je, kroz Udruženje Pomozi.ba, usmjerio svoju dobrotu ka narodu Turske i Sirije, koji je stradao u katastrofalnim zemljotresima. Tako će na svakoj našoj domaćoj utakmici navijači imati priliku pozvati humanitarne brojeve Udruženja Pomozi.ba i to 17021, čijim pozivom donirate 2 KM u Fond za liječenje oboljelih bh. građana, te 17006, čijim pozivom donirate 2 KM za narod Turske i Sirije.

Želja Fudbalskog kluba Sarajevo je da učestvuje u što više humanitarnih aktivnosti, a kao iskrenog partnera u našim željama, prepoznali smo Udruženje Pomozi.ba, koje nam je svima pokazalo put kojim trebamo koračati. Zajedno sa narodom BiH, dokazali su koliko je važno zajedništvo i koliko je sve mnogo lakše, kada svi imamo jedan cilj, jer imamo samo ono što damo.