Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Ulaznice za Velež puštene u prodaju
Marketing

Ulaznice za Velež puštene u prodaju

15.10.2015 u 12:01h

U nedjelju, 18. oktobra, u sklopu dvanaestog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, Fudbalski klub Sarajevo će dočekati Velež na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", a utakmica počinje u 15.00 sati.

 

Za pomenuti ligaški susret našeg Kluba, cijene ulaznica su sljedeće:

-          Tribina "Sjever -Vedran Puljić" - 5 KM,

-          Tribina "Istok" -  8 KM,

-          Tribina "Zapad" - 10 KM,

-          Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.

Ulaznice za utakmicu između Sarajeva i Veleža su već u prodaji, i iste je moguće kupiti online putem portala kupikartu.ba, te na prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine. Od petka, 16. oktobra, ulaznice će se moći kupiti i u oba BORDO FAN SHOP-a (ul. Maršala Tita 38/b, Bezistan).

Na dan utakmice, od 13 sati, ulaznice će se moći kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Vrijedi istaći da vlasnici bijelih članskih kartica mogu besplatno ući na tribine koševskog stadiona na utakmicu između Bordo kluba i Veleža. Spomenimo i to da je parking, koji se nalazi ispred istočne tribine koševskog stadiona, u nedjelju besplatan. 

Obzirom na najavljeni dolazak gostujućih navijača, saobraćaj oko Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase” biti će reduciran u smislu putne komunikacije, dok je za vlasnike BORDO VIP ulaznica, koji trebaju posjedovati adekvatne propusnice, obezbijeđen parking ispod porodilišta “Zehra Muidović.”

Spomenimo i to da se kapije koševskog stadiona otvaraju u 13.30 sati, a ovim putem pozivamo sve navijače i simpatizere našeg Kluba da podrže voljeni Klub u borbi za nove prvenstvene bodove.

Pridružite se našem facebook događaju: FK Sarajevo – FK Velež.

Svi u napad, jedan je Hase!


CLANSKE fb