Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Informacije o zimskim pripremama polaznika Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase"
Omladinski pogon

Informacije o zimskim pripremama polaznika Škole fudbala "Asim Ferhatović-Hase"

07.01.2016 u 16:45h

Škola fudbala “Asim Ferhatović-Hase” obavit će zimske pripreme u stalnoj bazi omladinskih selekcija našeg kluba, u Hotelu Bonaca u Makarskoj. Pripreme će se obavljati u dva termina, odnosno u januaru i februaru tekuće godine.

Za takmičarske selekcije, koje sačinjavaju dječaci rođeni 1998. godine i mlađi, uključjujući dječake rođene 2004. godine, cijena sedmodnevnih priprema, na bazi punog pansiona iznosi 320,00 KM, a oni će pripreme obaviti 15. februra, kada je zakazan polazak. Pjetlići i Cicibani, dječaci rođeni od 2005. do 2008. godine, boravit će šest dana na pripremama, a polazak je planiran 22. januara. Cijena aranžmana za pomenute starosne kategorije iznosi 280,00 KM.

Vrijedi istaći da su u cijenu uračunate usluge prevoza, smještaja, tri obraka po sportskim standardima na dnevnoj bazi, korištenje sportskih terena u Makarskoj i Tučepima, korištenje teretane u Hotelu kao i bazena, te odigravanje tri prijateljske utakmice protiv ekipa Splita, Metkovića i Imotskog. Spomenimo i to da je u cijenu uračunato i obavezno boravišno osiguranje.

Više informacija potražite na sljedećim kontaktima: [email protected], te telefon: +387 (0)33 664 262, te direktno kod svojih trenera.


HIFA-HD (1)