Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Barbarić: "Drago mi je što sam došao u klub kakav je FK Sarajevo"
Vijesti

Barbarić: "Drago mi je što sam došao u klub kakav je FK Sarajevo"

27.06.2015 u 12:59h

Odbrana šampiona Bosne i Hercegovine dodatno je osnažena jednim novim igračem. Dvadesetšestogodišnji Tomislav Barbarić, zvanično je potpisao dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo i pojačat će konkurenciju u zadnjoj liniji našeg kluba.

Barbarić u redove Sarajeva dolazi iz hrvatskog prvoligaša, RNK Split, a u jutarnjim satima današnjeg dana stigao je u prostorije Fudbalskog kluba Sarajevo i stavio svoj potpis na ugovor sa Bordo klubom.

“Drago mi je što sam došao u Klub kakav je Fudbalski klub Sarajevo. Radujem se treninzima i utakmicama. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi u Klubu u nadolazećem periodu”, rekao je Barbarić, te dodao:

IMG_1021

“Veselim se utakmicama pred navijačima Fudblaskog kluba Sarajevo, koji prave jednu sjajnu i pravu, fudbalsku atmosferu.”

U svojoj dosadašnjoj karijeri, pomenuti defanzivac, koji je rođen 29. marta 1989. godine u Zagrebu, nastupao je za Dinamo, Lokomotivu, Istru, Sturm i Split, a u različitim reprezentativnim selekcijama Hrvatske, sakupio je 22 nastupa.

Fudbalski klub Sarajevo, našem novom igraču, Tomislavu Barbariću, želi puno sreće noseći Bordo-bijeli dres.


knjiga vremena-830x300