Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Bordo TV i Fan Zona
Vijesti

Bordo TV i Fan Zona

29.12.2014 u 12:05h

FAN ZONA je posebna rubrika na internet stranici Fudbalskog kluba Sarajevo namjenjena aktivnim članovima kluba, koji izmirivanjem svoje godišnje članarine podržavaju voljeni klub.

Pristup Fan Zoni je jednostavan. Potrebno je da u polje "korisničko ime" ukucate svoje ime i prezime (ime.prezime npr. krste.velkoski), a šifra je kod sa članske kartice.

Fan Zona našim članovima nudi bogat i ekskluzivan sadržaj, koji niko osim njih ne može čitati i gledati. Naime, u ovoj rubrici se nalaze svi brojevi magazina navijača Fudbalskog kluba Sarajevo - BORDO FAN i iste je moguće čitati online.

Također, novitet jeste i BORDO TV. Klupski online kanal namjenjen je svim aktivnim članovima FK Sarajevo i emituje programski sadržaj u vezi sa klubom iz Titove 38/b sljedećeg sadržaja:

- reportaže sa treninga prvog tima,

- press konferencije,

- reportaže sa priprema,

- prijateljske utakmice,

- sažetke ligaških, kup i evropskih utakmica,

- intervjue sa igračima, članovima stručnog štaba, te osoblja iz rukovodstva kluba.

Važno je istaći da svi naši članovi koji nemaju aktivnu članarinu, odnosno, koji nisu izmirili godišnje članstvo, u Fan Zoni mogu pročitati prva četiri broja magazina BORDO FAN, od ukupno 19, koliko je izašlo do sada, te na BORDO TV-u gledati video snimke koji su dostupni i na Youtube kanalu Fudbalskog kluba Sarajevo.

Stoga, obavezno postanite član Fudbalskog kluba Sarajevo, obnovite ili produžite vašu članarinu, kako bi imali nesmetan pristup bogatom sadržaju kojeg možete čitati i gledati na zvaničnoj web stranici kluba.

Isplati se biti član! Budi i ti član Fudbalskog kluba Sarajevo!


Uskoro novo u ponudi "Sarajevo" linije proizvoda u BORDO FAN SHOP-ovima... Step One by Haad!haad step one-660x380