Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Druženje legendi
Vijesti

Druženje legendi

23.01.2012 u 20:06h

Nesvakidašnje druženje legendi FK Sarajevo i FK Željezničar je dovelo danas za isti stol nekada ljutite rivale. Ugostiteljski objekat "Neri", koji se nalazi na Grbavici, ugostio je velika sportska imena gradskih rivala, ali i čitave Bosne i Hercegovine. Uz ručak i piće prisutni su razgovarali o starim utakmicama, gradskim derbijima i reprezentativnim putovanjima.

- "Ovo je jedan lijep događaj i drago mi je što vidim svoje stare suigrače ovdje. Siguran sam da će biti ovo ugodno druženje i da ćemo se u skorije vrijeme opet sastati.",- kazao je Fuad Muzurović.

- "Drago mi je što sam danas tu i što vidim ovdje dosta svojih bivših suigrača kao i prijatelja. Također, drago mi je što nismo sami danas nego su tu i naši stari suparnici iz FK Željezničar. Siguran sam da ćemo imati dosta toga jedno drugom reći. Uvijek je lijepo i veselo kada se sastanemo.",- kazao je Vahidin Musemić.

Od bivših igrača i članova Upravnih odnosno Izvršnih odbora FK Sarajevo danas su na ovom druženju prisustvovali: Savo Vlaški, Marko Bilić, Mehmed Janjoš, Predrag Pašić, Nijaz Ferhatović, Mirza Kapetanović, Vahidin Musemić, Ibrahim Sirćo, Mirsad Fazlagić, Fahrudin Prljača, Sead Jasenković, Fuad Muzurović, Murat Šaran i Faruk Hadžibegić.