Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Ekipa otputovala u Stanišiće, sutra utakmica protiv FK Radnik
Vijesti

Ekipa otputovala u Stanišiće, sutra utakmica protiv FK Radnik

08.11.2019 u 10:09h

Ekipa FK Sarajevo jutros je u 10:00 sati iz Trening kampa Butmir otputovala u Stanišiće, gdje će boraviti do sutrašnjeg susreta 16. kola BH Telecom Premijer lige BiH protiv FK Radnik u Bijeljini.

Za utakmicu konkuriše sljedećih 18 igrača: Kovačević, Marković, Hodžić, Šabanović, Letić, Lazić, Šerbečić, Dupovac, Stanojević, Đokanović, Oremuš, Velkoski, Hebibović, Milanović, Tatar, Šišić, Ahmetović, Guzina

Bordo tim će odmah po dolasku u Stanišiće obaviti trening. Igrači koji nisu otputovali s ekipom će u 10:30 trenirati u Butmiru.

Stručnom štabu na raspolaganju neće biti suspendovani Nebojša Gavrić i Amar Rahmanović, a u timu nema ni rezervnog golmana Belmina Dizdarevića, pred kojim su obaveze sa U19 reprezentacijom BiH.

HUSREF MUSEMIĆ: "Sigurno da nas u subotu čeka jako teška i zahtjevna utakmica i kvalitetan protivnik. Mi želimo odigrati što je moguće bolje i napraviti dobar rezultat. Za to će nam nesumnjivo trebati puno truda, znanja, koncentracije i snage. Radnik je jako kvalitetna ekipa koja zna da igra, hoće da igra i želi da se nadigrava".

Utakmica između FK Radnik i FK Sarajevo igra se u subotu 9. novembra od 13:30 sati na Gradskom stadionu u Bijeljini.