Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
FK Sarajevo jedini klub u igri za oba trofeja – Bordo porodica stoji uz svoj voljeni klub
Vijesti

FK Sarajevo jedini klub u igri za oba trofeja – Bordo porodica stoji uz svoj voljeni klub

03.05.2017 u 17:40h

Fudbalski klub Sarajevo jedini je klub u Bosni i Hercegovini, koji još uvijek ima mogućnost da osvoji kako trofej prvaka države, tako i trofej osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.

Prvotimci našeg kluba, od prvog kola daju svoj maksimum za dres kojeg nose. Istina, bilo je i trenutaka kada nisu obradovali Bordo naciju, ali im niko ne može osporiti veliku požrtvovanost i borbenost za svaku loptu, što je odlika ove generacije koju sa klupe vodi Mehmed Janjoš.

Naši igrači dati će sve od sebe u predstojećih šest službenih utakmica, koliko je još ostalo do kraja sezone, a da li će to biti dovoljno da osvoje jedan, oba trofeja ili sigurno sačuvaju mjesto koje vode u evropsko takmičenje, pokazati će vrijeme, no jedno je sigurno, put do uspjeha lakše je dostići uz podršku svoje porodice i upravo zbog toga BORDO porodica mora biti uz svoje Sarajevo, uz naše igrače i stručni štab.

Ne dozvolimo pojedincima, određenim natpisima i nametnutim pritiscima i ucjenama da naruše atmosferu u našoj porodici, jer će njih biti sve više i više, kako je ljubav prema FK Sarajevo snažnija i veća.

NISU SVI KAO ŠTO SMO MI!

FK Sarajevo – FK Sloboda – 5.5. u 19h,

FK Sarajevo – NK Široki Brijeg – 10.5. u 18h.