Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Ješić: Čestitam svojim igračima na borbenosti i pobjedi
Vijesti

Ješić: Čestitam svojim igračima na borbenosti i pobjedi

08.11.2015 u 16:27h

Nakon završetka današnje utakmice 15. Kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojoj je Fudbalski klub Sarajevo savladao Olimpic rezultatom 3:1, održana je press konferencija, na kojoj se medijima obratio Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, Miodrag Ješić.

“Utakmica je bila baš onakva kakvu smo očekivali, tvrda i neizvjesna od samog početka. Mi smo imali prvu šansu na utakmici, a oni su došli do vodstva. Njihova stativa se odbila prema unutra i završila u mreži, a naša prema vani. Ipak, to je fudbal, a ja moram biti zadovoljan ovom utakmicom i svojim igračima čestitam na borbenosti i na pobjedi. Ona je na kraju mogla biti i ubjedljivija, no mogli smo primiti i neki dodatni gol. Ponavljam, tako se odvijaju stvari u fudbalu”, kazao je Ješić, te dodao:

“Leon Benko nije igrao protiv Slobode i nije igrao protiv Slavije u Kupu BiH, to je bio pokušaj da ga oporavimo. Danas je ranije napustio teren zbog povrede, a tek ćemo nakon dana pauze moći znati više o tome koliko je njegova povreda teška” 


GALATA-HD