Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Nova web stranica!
Vijesti

Nova web stranica!

06.10.2020 u 11:00h

Fudbalski klub Sarajevo nastavlja sa kontinuiranim razvojem digitalnih kanala. Danas je testno puštena u rad nova web stranica u cilju lakšeg i bržeg prenošenja informacija, te olakšanog pristupa sadržajima kluba! 

Uslijed kompleksnosti projekta trenutno je puštena u rad testna verzija stranice koja je nedovršena kada je riječ o sadržaju. Ovim putem pozivamo sve navijače da stranicu detaljno pregledaju te sve nedostatke ili prijedloge pošalju na adresu [email protected].

Finaliziranje web stranice je planirano do 74. rođendana Kluba kada će biti predstavljeni i ostali projekti na polju digitalnih kanala i razvoja članskih pogodnosti.

Web stranica predstavlja samo dio nastojanja da Fudbalski klub Sarajevo pored uspjeha na sportskom planu, ostane lider i na polju digitalizacije i komunikacije sa članovima i navijačima, te predstavlja temelje ostalih projekata koji su u pripremi i za koje se nadamo da će naići na odobravanje i zadovoljstvo svih kojima je bordo boja u srcu.

Između ostalog, svi posjetioci stranice će od sada imati mogućnost praćenja tehnički unapređenog live tekstualnog prenosa utakmica na stranici Kluba, a posebno ističemo formiranje posebne BORDO TV sekcija u okviru koje su dostupne sve epizode "Bordo sedmice”. Od sada objava epizoda bit će direktno na web stranici, te će svi video sadržaji nastali u produkciji Kluba biti lakše dostupni navijačima.

Novitet svakako predstavlja i članska sekcija gdje će nakon testne faze biti objavljivani tekstualni, foto i video sadržaji dostupni isključivo aktivnim članovima, što će svakako podići vrijednost članske kartice na još veći nivo.

Online servisi Bordo kluba i dalje nastavljaju sa radom tako da se svi navijači mogu učlaniti ili obnoviti članarinu ONLINE te kupiti željene artikle u web shopu.