Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Ove subote SVI na sjever
Vijesti

Ove subote SVI na sjever

26.07.2022 u 18:00h

FK Sarajevo obavještava navijače da će za narednu utakmicu, koja se igra u subotu, 30.07.2022. godine između FK Sarajevo i FK Sloga Doboj, sjeverna tribina biti otvorena za najvatrenije navijače.

Protekla sezona nije ispunila očekivanja, ali smo u ovu ušli dobrom igrom i pobjedom na gostovanju protiv našeg velikog rivala. Ljubitelji fudbala su sigurno poželjeli posjetiti naš najveći stadion i zbog toga je, između ostalog, donijeta ova odluka.

Naš cilj je da budemo zajedno, da igrači na terenu daju maksimum, a da navijači to prepoznaju i dolaze na utakmice. Kao najveći Klub u BiH na Koševu ćemo goste dočekati otvorenog srca i pokazati veličinu FK Sarajevo. Mi ćemo biti primjer kako se trebaju ponašati i ljudi iz uprave i navijači prema suparnicima, službenim licima i svima koji budu dolazili na stadion.

Preuzimamo odgovornost za svaki propust, a očekujemo da gostoprimstvo bude uzvraćeno. Vrijeme je da fudbal ujedinjuje ljude i FK Sarajevo zbog toga pravi prvi korak.

Bliži se početak zamjene travnjaka na Koševu, a onda se privremeno selimo u Zenicu. Otvaramo Sjever za utakmicu protiv Sloge, a zauzvrat očekujemo dlanove, srce i ljubav prema klubu.

U narednim utakmicama očekujemo naše navijače u Zenici dok se travnjak na Koševu ne dovede na nivo kakav zaslužuju naši igrači, njihovi suparnici ali i navijači.

Postanite član, budite dio FK Sarajevo, preuzmite i vi obavezu, vrijeme je da naš klub povedemo putem stare slave.

Počinje nova era FK Sarajevo, budite dio ove predivne priče!

Na Koševo vas pozivaju igrači, stručni štab i Uprava na čelu sa predsjednikom Ismirom Mirvićem.