Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Pridruži se ostatku porodice, preuzmi Naša zakletva karticu!
Vijesti

Pridruži se ostatku porodice, preuzmi Naša zakletva karticu!

28.09.2020 u 12:00h

Nakon historijskih uspjeha u protekle dvije sezone, Fudbalski klub Sarajevo i ove godine nastavlja uzlaznom putanjom kada su u pitanju rezultati ali i razvoj Kluba u cjelini. 

Prolaskom u play-off Europa lige nakon utakmice protiv Budućnosti, Sarajevo je još jednom obradovalo sve navijače. Golovima Tatara i Fanima, uz kolektivnu požrtvovanost i srce na terenu naši momci pokazali su šta znači biti dio Bordo porodice.

Sada pozivamo tebe da nas podržiš u novim izazovima! Jedini način pomoći Klubu za navijače je kroz članstvo!

Za dodatni razvoj Klubu nisu potrebne humanitarne akcije i slične aktivnosti - ono što je potrebno jeste armija zaljubljenika u Bordo boju koja će bodriti Sarajevo gdje god da igra, bez obzira na protivnika, na stadionu, ali i ispred malih ekrana. 

Svoju pripadnost porodici, ljubav prema klubu i doprinos svaki navijač može pokazati kroz aktivno članstvo tokom godine. Učlaniti se ili obnoviti članstvo možeš svakim radnim danom od 8 do 20 sati u BORDO Fan Shopu, subotom od 9 do 16 sati ili ONLINE klikom LINK 24h na dan, sedam dana u sedmici.

Nadamo se da će se situacija u kojoj smo se našli vrlo brzo biti iza nas i da ćemo onda zajedno porodicom sa tribine zajedno zagrljeni slaviti nove pobjede.

Učlani se, preuzmi Naša zakletva člansku karticu i pridruži se ostatku porodice!