Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Prodaja karata na dodatnim lokacijama
Vijesti

Prodaja karata na dodatnim lokacijama

13.07.2021 u 15:00h

Od danas ulaznice za utakmicu prvog kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu možete kupiti i na prodajnom mjestu u ulici Ferhadija u periodu od 9 do 21 sat.

Na dan utakmice svi navijači karte će moći kupiti na prodajnim mjestima na Stadionu Asim Ferhatović Hase, na prodajnom mjestu u Ferhadija ulici, te u Fan Shopu Fudbalskog kluba Sarajevo koji se nalazi u ulici Titova 38b.

Prodajno mjesto ispred stadiona, kod tribine Istok, će biti otvoreno od 12 sati do početka utakmice, dok će prodajno mjesto između tribina Zapad i Jug će biti otvoreno od 12 do 16 sati. Prodajno mjesto u ulici Ferhadija će vršiti prodaju od 9 do 18 sati, a Fan Shop, koji će na dan utakmice raditi do 18 sati, vršit će prodaju karata isključivo za članove.

Ulaznice za tribinu "Sjever - Vedran Puljić" možete kupiti u prostorijama Udruženja navijača FK Sarajevo na Skenderiji, od 11 do 19 sati, te na dan utakmice od 11 do 17 sati. Na dan utakmice ulaznice za sjevernu tribinu će biti u prodaji i na prodajnim mjestima ispred stadiona.

Sve dodatne informacije vezane za ulazak na stadion, kao i mjesto i vrijeme testiranja će biti objavljene tokom sutrašnjeg dana.