Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Reform d.o.o. je novi partner i sponzor FK Sarajevo!
Vijesti

Reform d.o.o. je novi partner i sponzor FK Sarajevo!

22.10.2024 u 09:33h

FK Sarajevo s ponosom najavljuje novo partnerstvo sa firmom Reform d.o.o., društvom specijaliziranim za projektovanje, konsalting i inženjering. Od danas, Reform d.o.o. postaje službeni sponzor i partner FK Sarajevo za nadolazeću godinu.

Reform d.o.o. prepoznaje FK Sarajevo kao idealnu platformu za jačanje svog brenda i pozicioniranje na tržištu, zahvaljujući dugogodišnjoj tradiciji i snazi kluba, koji se ističe kao lider u oblasti sportskog marketinga. Ova saradnja ne samo da ističe FK Sarajevo kao vodećeg aktera u promociji kroz sport, već i otvara nove prilike za obje strane.

Reform d.o.o. je osnovan kao odgovor na potrebu tržišta da investitorima i kupcima pruži sveobuhvatne usluge i osigura jedinstvena rješenja kroz tri ključna poslovna sektora: investiciono-pravni konsalting u oblasti razvoja nekretnina, arhitektonsko projektovanje i inženjering, te razvoj i opremanje namještaja.

Kroz ovo partnerstvo, želimo stvoriti nove inicijative koje će koristiti našim navijačima i donijeti novu energiju u klub, dok istovremeno pružamo podršku razvoju lokalne zajednice i ekonomije. Reform d.o.o. pruža sveobuhvatnu podršku investitorima, integrirajući sve aspekte projekata i olakšavajući im put ka uspjehu.