Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST "SARAJEVO SUMMER FEST 2022"
Vijesti

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST "SARAJEVO SUMMER FEST 2022"

03.08.2022 u 08:00h

Povodom informacija koje su dospjele u javnost u vezi sa projektom „SARAJEVO SUMMER FEST 2022“, FK Sarajevo ovom prilikom želi uputiti izvinjenje zbog nesporazuma koji je nastao u vezi sa listom izvođača za pomenuti projekat. 

Projektni tim FK Sarajevo je imao najbolju namjeru da kroz ovaj projekat, u saradnji sa Turističkom zajednicom KS i ostalim partnerima, napravi kvalitetnu promociju grada i dodatno obogati turistički sadržaj u ljetnim mjesecima u našem gradu. 

U cilju što kvalitetnije konstrukcije idejnog projekta, preliminarno su predloženi određeni muzički izvođači čije bi se učešće potvrdilo nakon što se odobre sredstva za planirani projekat. Zbog nedostatka adekvatne komunikacije, dogodila se proceduralna greška zbog koje je u javnost izašla nepotpuna odnosno nepotvrđena lista izvođača. 

Ovom prilikom se izvinjavamo svima koji su na bilo koji način spomenuti u nadi i želji da ćemo kroz saradnju sa klubom, u budućim projektima pronaći zajednički interes. Naš cilj je promocija sporta, grada Sarajeva i svih ostalih pozitivnih vrijednosti.