Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
Sporazumni raskid ugovora sa Adnanom Hreljom
Vijesti

Sporazumni raskid ugovora sa Adnanom Hreljom

01.07.2015 u 12:13h

Fudbalski klub Sarajevo i dvadesetdvogodišnji fudbaler Adnan Hrelja, sporazumno su raskinuli ugovor. Hrelja, koji je u protekloj sezoni boravio na posudbama u Rudaru iz Kaknja i Mladosti Doboj-Kakanj, vrijeme provedeno u redovima Fudbalskog kluba Sarajevo za njega predstavlja nezaboravan period.

"Vrijeme koje sam proveo u prvom timu Fudbalskog kluba Sarajevo za mene predstavlja nezaboravan period, iako sam godinu dana bio tu, a potom godinu i pol proveo na posudbi u Rudaru, te u posljednjem periodu u ekipi Mladosti, gdje sam bio dio tima koji je osvojio Prvu ligu Federacije BiH i plasirao se u BH Telecom Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Svakako, za mene će uvijek u sjećanju ostati četiri zvanična nastupa koja sam imao za svoj voljeni klub, a koja za mene predstavljaju ispunjenje dječačkog sna.", kazao je Hrelja, te dodao:

"Od srca Fudbalskom klubu Sarajevo želim mnogo uspjeha u nadolazećem periodu, počevši od utakmica kvalifikacija za Ligu Prvaka sa Lechom, gdje se nadam pobjedi, a potom i u borbi za odbranu trofeja prvaka Bosne i Hercegovine.", zaključio je Hrelja.

Adnan je ponikao u Fudbalskom klubu Sarajevo, u kojem je prošao sve selekcije omladinskog pogona, a ugovor sa prvim timom potpisao je u februaru 2013. godine. U bordo dresu uknjižio je četiri zvanična nastupa i to na Koševu protiv Travnika, Zvijezde Gradačac i Radnika iz Bijeljine, te na gostujućem terenu protiv Zrinjskog iz Mostara.

Ovim putem FK Sarajevo Adnanu Hrelji želi puno sreće u nastavku fudbalske karijere. Sretno, Adnane!


GODISNJE-830x300