Zvanična stranica FK Sarajevo
 
FK Sarajevo logo
"Sretan sam zbog dolaska u Fudbalski klub Sarajevo"
Vijesti

"Sretan sam zbog dolaska u Fudbalski klub Sarajevo"

10.06.2015 u 14:41h

Almir Bekić, bivši kapiten tuzlanske Slobode, novi je igrač Fudbalskog kluba Sarajevo. Pomenuti krilni igrač, potpisao je danas trogodišnji ugovor u prostorijama Bordo kluba i bit će na raspolaganju stručnom štabu šampiona Bosne i Hercegovine u nadolazećim utakmica kvalifikacija za Ligu prvaka, te u domaćem prvenstvu.

Nakon potpisivanja ugovora, naš novi igrač istakao je da je sretan zbog dolaska u redove prvaka.

“Jako sam sretan zbog dolaska u Fudbalski klub Sarajevo. Klub je sjajno organizovan od nekih osnovnih stvari, pa sve do samog vrha. Raduje me što ću u narednom periodu biti dio Sarajeva. Imamo jako kvalitetan tim i bit će teško izboriti se za mjesto, međutim, vjerujem u sebe i vjerujem da ću kroz treninge i utakmice opravdati povjerenje čelnika Fudbalskog kluba Sarajevo”, kazao je Bekić.

Također, u našem igračkom kadru nastupa i Amer Bekić, ofanzivac, koji je u prošloj sezoni odigrao 18 utakmica za prvi tim FK Sarajevo, a koji je i blizak član porodice novom igraču u svlačionici Bordo kluba.

“Amer i ja smo igrali prije nekoliko godina skupa za Slobodu i mogu reći da sam jako sretan što smo sada ponovo skupa u jednom klubu. Jako smo povezani i veseli me što ćemo ponovo dijeliti svlačionicu”, dodao je Bekić.

Prije dolaska u Fudbalski klub Sarajevo, Bekić je nastupao za tuzlansku Slobodu, GOŠK iz Gabele, Lokomotivu, Sesvete, te zagrebački Dinamo.

Dobrodošao Almire!


knjiga vremena-830x300